+45 70 27 17 07
kontakt@vilsoe.dk

Udlej din bolig

Vi gør det nemt

VILSØE Boligudlejning gør det let for dig at udleje din bolig uanset om det drejer sig om et enkeltstående lejemål eller en hel ejendom med flere lejemål.

Platin, guld eller sølv

Hvor meget du ønsker at trække på vores ekspertise og ydelser er naturligvis helt op til dig. Nedenfor har vi beskrevet tre muligheder - platin, guld og sølv, men med udgangspunkt i dine ønsker og din situation kan vi naturligvis sammensætte den aftale, der passer dig bedst.

Tryghed

Uanset om du sidder i udlandet eller i Danmark, så sikrer VILSØE Boligudlejning en professionel og tryg håndtering af udlejningen af din bolig – og den bedst tænkelige kundeservice.
Oversigt over vores ydelser

Platin


Guld


Sølv


Opstart
I forbindelse med opstart af samarbejdet gennemgår vi din bolig med henblik på udlejning og giver et forslag til forbedringer, der efter vores mening vil sikre en hurtig udlejning.
Boligannonce
Boligen får sin egen unikke præsentation på vores hjemmeside indeholdende billeder og en professionel beskrivelse af boligen, bebyggelsen og det område som boligen er beliggende i.
Billeder
Boligen præsenteres på bedste vis ved hjælp af professionelle billeder af såvel boligen som omgivelserne.
Plantegning
Som en del af bolig præsentationen vises en overskuelig plantegning, der gør det let at se hvordan boligen er indrettet.
Præsentation
Der indgår et stort billede af boligen i det slide-show, der vises på forsiden af vores hjemmeside.
BoligAgent
Vores avancerede BoligAgent matcher lejernes ønsker med vores boliger og giver dem automatisk besked via e-mail når der er et match. Der ud over gennemgår vi løbende vores kundekartotek for at sikre, at ingen bliver overset.
Google
Den avancerede opbygning af vores hjemmeside sikrer flest mulige besøg på hjemmesiden via Googles søgerobot.
Fremvisning
Vi tager hånd om fremvisning af boligen og besvarer de spørgsmål den potentielle lejer måtte have.
Lejekontrakt
Vi tager hånd om alle formaliteterne omkring udarbejdelse, forhandling og underskrivning af lejekontrakten.Administration
Vi administrerer depositum og huslejebetalinger.Vedligeholdelse
Indtil din bolig bliver lejet ud og eventuelt også når den er lejet ud tilbyder vi at foretage almindelig vedligeholdelse af boligen samt græsklipning og snerydning.


Honorar
Vores honorar beregnes individuelt med afsæt i hvilke ydelser du vælger og altid på en No cure - No pay basis.