+45 70 27 17 07
kontakt@vilsoe.dk
Find ledig lejebolig

Vil du leje?

VILSØE Boligudlejning formidler lejeboliger, der er i en klasse for sig. Gå på jagt på vores hjemmeside og kom et skridt nærmere din drømmebolig.


Vores automatiske BoligAgent gør det let for dig at finde den rette bolig. Du angiver blot dine specifikke ønsker om f.eks. beliggenhed, pris, antal værelser m.m. hvorefter de relevante boliger vises.


Har du specifikke spørgsmål til den enkelte bolig, beliggenheden eller ligenende, så er du naturligvis meget velkommen til at kontakte en af vores medarbejdere direkte.


Klik nedenfor for at oprette din BoligAgent.Opret en BoligAgent

Vil du leje ud?

VILSØE Boligudlejning gør det let for dig at udleje din bolig uanset om det drejer sig om et enkeltstående lejemål eller en hel ejendom med flere lejemål.


Vi tilbyder en bred vifte af ydelser, der blandt andet omfatter fotografering og klargøring af boligen, oprettelse på vores hjemmeside, udfærdigelse af udlejningsaftale når den rette lejer er fundet samt løbende administration og vedligeholdelse af boligen.


Hvor meget du ønsker at trække på vores ekspertise er naturligvis helt op til dig – kontakt os for en uforpligtende samtale eller klik nedenfor, for at læse mere om vores ydelser.


Udlejer - klik her

VILSØE Boligudlejning

VILSØE Boligudlejning formidler udlejning af boliger.


Vores fokus er at udleje gode velbeliggende boliger til ordentlige og seriøse lejere – lejere, som vi selv ville være trygge ved at udleje vores egne boliger til.


Som vores navn indikerer, er vi i familie med VILSØE Boligadvokater via sammenfald i ejerkreds og ledelse.


VILSØE Boligudlejning drives efter samme principper som VILSØE Boligadvokater, der i dag er Danmarks største advokatvirksomhed med speciale inden for rådgivning ved køb af bolig.

Ledige boliger