+45 70 27 17 07
kontakt@vilsoe.dk

Flot stor og nyrenoveret herskabslejlighed

Faciliteter i lejligheden
276 kvm.  7 vær.  1. sal. 
276 kvm. 7 vær. 1. sal. Elevator

Lejligheden er IKKE møbleret Lejligheden har IKKE egen vaskemaskine Lejligheden har IKKE opvaskemaskine Der er porttelefon til lejligheden
Møbleret Vask Opvask Port tlf.

Der er altan til lejligheden Der er IKKE tagterrasse til lejligheden Der er depotrum til lejligheden Der er IKKE mulighed for privat P-plads til lejligheden
Altan Terrasse Depotrum P-plads

Lejligheden

Fantastisk herskabslejlighed på 276m2 hvoraf de 25% er registreret som erhverv. I forbindelse med den netop afsluttede renovering af lejligheden er der kælet for detaljerne. Alle installationer er nye og der er installeret blødtvandsanlæg.


Lejligheden har 3 stuer en suite adskilt af flotte dobbelte fyldningsdøre. Alle stuer har store vinduer mod gaden, der giver et fantastisk lys i rummene. Den midterste stue har desuden stor karnap, der giver ekstra meget lysindfald.


Fra den store entre er der adgang til stort værelse, der evt. kan anvendes som konto. I forbindelse med dette værelse er etableret gæstetoilet med brus.


Lejlighedens mest fantastiske rum er nok den ovale spisestue, der prydes af fyldningsdøre og høje paneler. Fra spisestuen er der via lille gang adgang til anretterkøkken, stort soveværelse med nyt gulv af valnøddetræ og med direkte adgang til walk-in closet.


Videre af gangen findes stort og helt nyt badeværelse med bl.a. badekar og stor glasinddækket bruseniche. For enden af gangen ligger det fantastisk og meget store køkken hvorfra der er adgang til dejlig altan mod gården. I køkkenet er der plads til at spisebord.


Kontakt Niels på nb@vilsoe.dk for yderligere information eller for at aftale en fremvisning af denne unikke lejlighed.

Ejendommen

Smuk klassisk og meget velholdt Østerbro-ejendom med lys pudset facade med flotte udskæringer og dekorationer. Fantastisk flot indgangsparti og dekoreret trappeopgang med bred trappe og elevator.


Ejendommen ligger på en af Østerbros mest attraktive og mondæne adresser med klassiske Østerbro ejendomme. Malmøgade ligger direkte op til Østre Anlæg med de indbydende flotte haver og søer til gå- og løbeture. To af Københavns mest attraktive kunstmuseer Statens Museum for Kunst og Den Hirsprungske Samling ligger også her.


Storbypulsen kun få hundrede meter væk med den hyggelige Øster Farimagsgade med kaffebarer, restauranter og take-away. Søerne, Østerbrogade og byens centrum er i gåafstand ligesom Østerport station.


Om Østerbro

Overordnet kan bydelen inddeles i Indre Østerbro og Ydre Østerbro. Indre Østerbro var tidligere hovedsageligt velhavernes kvarter, et kvarter med en gammel og fin historie og hjemsted for en længere række vigtige bygninger, pladser og forretninger.

Ydre Østerbro har en knap så gammel historie, men er nu inde i en rivende udvikling, hvor der skyder nye bygninger op langs havnen og udelivet udvikler sig hurtigt.

Fakta om lejligheden

Malmøgade 8, 1., 2100 København Ø

Husleje pr. måned:

35.000,00

+ Aconto varme pr. måned: 2.000,00
+ Aconto vand pr. måned: 0,00
+ Antennebidrag pr. måned: 0,00

Depositum: (3 x leje) 105.000,00
Forudbetalt leje: (3 x leje) 105.000,00

Ledig pr: UDLEJES NU
Lejeperiode: Ubegrænset
Overtagelses stand: Nyt
Opførelsesår: 1901

Billeder

Kort