+45 70 27 17 07
kontakt@vilsoe.dk

Flot møbleret lejlighed med vandudsigt

Faciliteter i lejligheden
122 kvm.  4 vær.  2. sal. 
122 kvm. 4 vær. 2. sal. Elevator

Lejligheden er møbleret Lejligheden har egen vaskemaskine Lejligheden har opvaskemaskine Der er porttelefon til lejligheden
Møbleret Vask Opvask Port tlf.

Der er altan til lejligheden Der er IKKE tagterrasse til lejligheden Der er IKKE depotrum til lejligheden Der er IKKE mulighed for privat P-plads til lejligheden
Altan Terrasse Depotrum P-plads

Lejligheden

Fuldt møbleret lejlighed med gulvvarme overalt, flotte lyse egetræ plankegulve og 2 badeværelser.


Lejligheden indeholder entré med plads til overtøjet og fra entréen er der adgang til dejligt lyst køkken / alrum med spiseplads hvor morgenmaden kan indtages. Fra alrummet er der udgang til dejlig stor altan med fantastisk udsigt over strandparken til Øresund. Fra er køkken / alrummet er der via stor foldedør adgang til dejlig opholdsstue med stor sofa og TV


I den modsatte ende af lejligheden findes lejlighedens anden opholdsrum, der er indrettet som en dejlig lys spisestuen med spisebord med god plads til gæster. Herfra er der udgang til altan, hvorfra der er udsigt over Strandparken og Øresund.


Desuden 2 soveværelser hvoraf det ene har direkte adgang til badeværelse.


Lejligheden er særdeles eksklusivt møbleret og har Sonos lydsystem i alle rum.


Der er desuden mulighed for at leje p-plads i ejendommens parkeringskælder for kr. 750 pr. måned.


Kontakt Niels på nb@vilsoe.dk for yderligere information eller for at aftale en fremvisning af denne flotte lejlighed.

Ejendommen

Ejendommen Strandgården er placeret højt over gadeniveau hvilket giver alle lejlighederne en fantastisk udsigt over Amager Strandpark og Øresund.


Amager Strandpark er for længst blevet en etableret del af København, og lige uden for hoveddøren findes Metro, indkøb, restauranter, caféer og selve strandparken, der bl.a. tilbyder aktiviteter som kite-surfing, lystbådehavn samt kano- og kajakklub.


Københavns centrum ligger kun 10 minutter væk og der er hurtig transport til lufthavnen samt ind og udfaldsveje til København og Sverige.


Om Amager

Der bor ca. 180.000 mennesker på Amager, og den er dermed Danmarks tættest befolkede ø. En person der er født eller er bosiddende på Amager, bliver kaldt en amager eller amarkaner.

Store dele af Amager er indvundet fra Øresunds lave vand siden 1600-tallet, hvor indvindingen startede med Christianshavn.


Amager er alene i det 20. århundrede gjort mere end 1/3 større ved inddæmning af Kalveboderne i 1930erne. I dag er store dele af Amager bymæssigt bebygget, selvom Dragør og Kastrup stadig har landbrug, skov og naturområder. Desuden er øen omkranset af strande.

Fakta om lejligheden

Amager Strandvej 112G, 2. sal, 2300 København S

Husleje pr. måned:

19.000,00

+ Aconto varme pr. måned: 600,00
+ Aconto vand pr. måned: 300,00
+ Antennebidrag pr. måned: 0,00

Depositum: (3 x leje) 57.000,00
Forudbetalt leje: (0 x leje) 0,00

Ledig pr: UDLEJES NU
Lejeperiode: 2 år
Overtagelses stand: Som beset
Opførelsesår: 2018

Billeder

Kort