+45 70 27 17 07
kontakt@vilsoe.dk

Flot villa med god plads og dejlig lukket have

Udlejet
Faciliteter i huset
181 kvm.  7 vær.  Stuen 
181 kvm. 7 vær. Stuen Elevator

Lejligheden er IKKE møbleret Lejligheden har egen vaskemaskine Lejligheden har opvaskemaskine Der er IKKE porttelefon til lejligheden
Møbleret Vask Opvask Port tlf.

Der er altan til lejligheden Der er IKKE tagterrasse til lejligheden Der er depotrum til lejligheden Der er mulighed for privat P-plads til lejligheden
Altan Terrasse Depotrum P-plads

Huset

Dejlig delvist møbleret villa med 3 børneværelser, 3 badeværelser og i det hele taget masser af plads.


Villaens centrale rum er den store lyse opholdsstue, der har brændeovn og udgang til stor delvist overdækket terrasse. Køkkenet ligger i åben forbindelse med opholdsstuen. Fra opholdsstuen er der via et par trapper op adgang til dejlig TV stue.


Desuden stort forældresoveværelse med direkte adgang til badeværelse. Fra soveværelset er der adgang til dejlig træterrasse.


Villaen har desuden 3 dejlige børneværelser og flot badeværelse.


I underetagen er der et stort lyst rum, der f.eks. kan anvendes til gæsteværelse eller kontor samt dejligt bryggers med vaskemaskine og tørretumbler. Her findes også husets 3. badeværelse, hvor der er indbygget sauna. I underetagen finder du desuden plads til opbevaring af din vin.


Kontakt Niels på nb@vilsoe.dk for at høre mere om denne dejlige villa eller for at aftale tidspunkt for en fremvisning.


Ejendommen

Stor og lys villa på alt 241 m2 i forskudte plan med en attraktiv beliggenhed i Dragør. Villaen ligger på 


Villaen ligger tæt på skoler, indkøb og det skønne gamle Dragør og i gå-afstand til tennis, fodbold og svømning samt kun 5-10 minutters kørsel til den dejlige 18-hullers Dragør golfbane.


Den lukkede have er primært anlagt med græs og flise arealer, der giver mange muligheder for at udnytte uderummet for både børn og voksne og den store terrasse er perfekt til solbadning, hvis man har lyst til dette.


Der er dobbelt carport, stort skur og godt gyngestativ.


Om Dragør

Beliggenheden i den smukke natur ved Øresund, omgivet af marker, strandenge og skov, gør Dragør til noget helt unikt.


Der er en levende og aktiv havn med fiskerbåde og fritidssejlere, gode forretninger, herlige spisesteder og spændende museer.Der er mange dejlige naturområder og udflugtsmål på hele Amager, at cykle og vandre i - og derudover er der en dejlig børnevenlig badestrand.


Afstanden til Kgs. Nytorv i København er kun 13 km eller godt 20 minutters kørsel i bil eller 35 minutter med offentlig transport. Turen til lufthavnen tager ca. 12 minutter via Kystvejen og man kommer til Malmø i Sverige på ca. 35 minutter via Øresundsbroen.

Fakta om huset

Jægervej 24, 2791 Dragør

Husleje pr. måned:

Udlejet

+ Aconto varme pr. måned: Udlejet
+ Aconto vand pr. måned: Udlejet
+ Antennebidrag pr. måned: Udlejet

Depositum: (3 x leje) Udlejet
Forudbetalt leje: (0 x leje) Udlejet

Ledig pr: Udlejet
Lejeperiode: Udlejet
Overtagelses stand: Udlejet
Opførelsesår: Udlejet

Billeder

Kort