+45 70 27 17 07
kontakt@vilsoe.dk

God villa i hyggeligt villakvarter i Vanløse

Udlejet
Faciliteter i huset
72 kvm.  4 vær.  Stuen 
72 kvm. 4 vær. Stuen Elevator

Lejligheden er IKKE møbleret Lejligheden har egen vaskemaskine Lejligheden har opvaskemaskine Der er IKKE porttelefon til lejligheden
Møbleret Vask Opvask Port tlf.

Der er altan til lejligheden Der er IKKE tagterrasse til lejligheden Der er IKKE depotrum til lejligheden Der er mulighed for privat P-plads til lejligheden
Altan Terrasse Depotrum P-plads

Huset

Villaen er i grundplan indrettet med stort lyst køkken med spiseplads og udgang til dejlig terrasse, stor lys opholdsstue og gæstetoilet.


Fra praktisk opbevaringsrum med indbyggede skabe med skydedøre fører trappe op til 1. sal, der er indrettet som et stort lyst rum med Velux tagvinduer.


I underetagen findes stor fordelingsgang med klinker og indbyggede skabe samt 2 dejlige lyse rum og stort badeværelse med gulvvarme og bruseniche. Vaskemaskine og tørretumbler findes i separat rum. 


Kontakt Niels på nb@vilsoe.dk for yderligere oplysninger eller for at aftale en personlig fremvisning.


Ejendommen

God villa på fredelig og stille vej i hyggeligt villakvarter i Vanløse tæt på grønne områder, daginstitutioner, offentlig transport og indkøbsmuligheder.


Ejendommen er løbende renoveret og har bl.a. fået nyt køkken i 2007.


Villaen ligger på dejlig opvokset grund med gode solpladser.Om Vanløse

Vanløse indgår i Københavns Kommune og har næsten 40.000 indbyggere. Vanløse omkranses af Damshussøen, Damhusengen, Valby og Frederiksberg.

Metroen i Vanløse blev indviet i 2007. Vanløse er endestation for begge københavnske metrolinjer. Med en hyppighed på op til hvert 2. minut kører linjerne M1 og M2 i fast rutefart til Vestamager og Lufthavnen. Begge linjer passerer Kgs. Nytorv på ca. 11 minutter. Turen direkte fra Vanløse til Lufthavnen tager i alt 26 minutter.

Fakta om huset

Vestervigvej 5, 2720 Vanløse

Husleje pr. måned:

Udlejet

+ Aconto varme pr. måned: Udlejet
+ Aconto vand pr. måned: Udlejet
+ Antennebidrag pr. måned: Udlejet

Depositum: (3 x leje) Udlejet
Forudbetalt leje: (0 x leje) Udlejet

Ledig pr: Udlejet
Lejeperiode: Udlejet
Overtagelses stand: Udlejet
Opførelsesår: Udlejet

Billeder

Kort