+45 70 27 17 07
kontakt@vilsoe.dk

Dejlig lejlighed med altan i stille område

Udlejet
Faciliteter i lejligheden
79 kvm.  3 vær.  1. sal. 
79 kvm. 3 vær. 1. sal. Elevator

Lejligheden er IKKE møbleret Lejligheden har egen vaskemaskine Lejligheden har opvaskemaskine Der er IKKE porttelefon til lejligheden
Møbleret Vask Opvask Port tlf.

Der er altan til lejligheden Der er IKKE tagterrasse til lejligheden Der er depotrum til lejligheden Der er IKKE mulighed for privat P-plads til lejligheden
Altan Terrasse Depotrum P-plads

Lejligheden

Lejligheden er særdeles velholdt med nybehandlede gulve og nymalede vægge og lofter.


Køkkenet har lyse elementer og masser af skabs- og bordplads. Der er installeret både opvaskemaskine og kombi vaske-/tørremaskine.


Stor lys opholdsstue med udgang til hyggelig altan med aftensol og flot udsigt over villakvarteret på den anden side af vejen. Fra opholdstuen er der adgang til værelse.


Desuden dejligt soveværelse med mange indbyggede skabe. Flot lyst badeværelse med stor bruseniche afskærmet med glasbyggesten.


Kontakt Niels på nb@vilsoe.dk for yderligere oplysninger eller for at aftale tidspunkt for en fremvisning af denne hyggelige lejlighed.

Ejendommen

Lejligheden ligger i velholdt ejendom, der ligger få minutters gang fra Holte station, det attraktivt indkøbscenter Holte Midtpunkt og de skønne naturområder Vejlesø og Geels Skov.


Holte Midtpunkt tilbyder en bred vifte af specialbutikker store dagligvareforretninger, apotek, bibliotek samt et væld af spisesteder både i selve centret og omkring centret.


Fra Holte station er der særdeles gode forbindelser med både S-tog og busser. Med S-toget tager turen til Nørreport 22 minutter og med bus tager det 17 minutter at kommer til DTU i Lyngby.


Om Holte

Holte er den nordligste bydel til København, beliggende i Rudersdal Kommune i Nordsjælland. Bydelen Holte-Nærum har 120.000 indbyggere og huser bl.a. rådhus, Holte Station og Holte Havn ud til Vejlesø.


Holte består overvejende af villakvarterer og ligger knap 20 kilometer nord for København Centrum.Holte gennemskæres af Kongevejen, der fører fra Kongens Lyngby til Hillerød. Den ligger i hullet mellem Rudersdal og toppen af Geels Bakke.

Fakta om lejligheden

Ernst Bojesens Vej 1B, 1tv, 2840 Holte

Husleje pr. måned:

Udlejet

+ Aconto varme pr. måned: Udlejet
+ Aconto vand pr. måned: Udlejet
+ Antennebidrag pr. måned: Udlejet

Depositum: (3 x leje) Udlejet
Forudbetalt leje: (0 x leje) Udlejet

Ledig pr: Udlejet
Lejeperiode: Udlejet
Overtagelses stand: Udlejet
Opførelsesår: Udlejet

Billeder

Kort