+45 70 27 17 07
kontakt@vilsoe.dk

Skøn lejlighed med fantastisk udsigt på Islands Brygge

Udlejet
Faciliteter i lejligheden
101 kvm.  3 vær.  8. sal. 
101 kvm. 3 vær. 8. sal. Elevator

Lejligheden er IKKE møbleret Lejligheden har egen vaskemaskine Lejligheden har opvaskemaskine Der er porttelefon til lejligheden
Møbleret Vask Opvask Port tlf.

Der er altan til lejligheden Der er IKKE tagterrasse til lejligheden Der er depotrum til lejligheden Der er IKKE mulighed for privat P-plads til lejligheden
Altan Terrasse Depotrum P-plads

Lejligheden

Dejlig 3 værelses lejlighed med 2 skønne altaner og fantastisk udsigt.


Lejligheden består af stort lyst køkken/ alrum og opholdsstue med udgang til stor sydvendt altan hvorfra udsigten over havneløbet og København kan nydes.


Desuden dejligt soveværelse med stor klædeskab og udgang til østvendt altan hvorfra der er udsigt mod fælleden og Ørestad, dejligt børneværelse/kontor og moderne badeværelse med stor bruseniche, vaskemaskine og tørretumbler.


Kontakt Niels på nb@vilsoe.dk for yderligere information eller for at aftale tidspunkt for en personlig fremvisning af denne skønne lejlighed.

Ejendommen

Den nybyggede ejendom HavneBryggen Polaris er tegnet af Henning Larsen Architects og bygget så lejligheder har fri adgang til den fantastiske udsigt.


Interiøret og materialevalget i lejlighederne er af høj kvalitet med køkkener fra uno-form, egeplankegulve fra Junckers og så er der gulvvarme i hele lejligheden, der giver et dejligt indeklima.


Mellem de to bygninger er der et dejligt fælles gårdanlæg, der strækker sig helt ud til havnebassinet.


Om Islands Brygge

Siden år 2000 er der foregået en omfattende nybygning på de gamle industri- og forsvarsarealer og i dag er Islands Brygge et af Københavns mest attraktive byområder.

Her finder du masser af gode spisesteder, små special-butikker, skole og daginstitutioner og dagligvarebutikker. Indkøbscentret Fisketorvet Copenhagen Mall lige på den anden side af Bryggebroen.


Desuden er der koncerthus, kulturhus og iøvrigt masser af kulturelle arrangementer samt gode offentlige transportmuligheder i form at Metro, bus og ikke mindst havnebussen.

Fakta om lejligheden

Islands Brygge 38E, 8tv, 2300 København S

Husleje pr. måned:

Udlejet

+ Aconto varme pr. måned: Udlejet
+ Aconto vand pr. måned: Udlejet
+ Antennebidrag pr. måned: Udlejet

Depositum: (3 x leje) Udlejet
Forudbetalt leje: (0 x leje) Udlejet

Ledig pr: Udlejet
Lejeperiode: Udlejet
Overtagelses stand: Udlejet
Opførelsesår: Udlejet

Billeder

Kort