+45 70 27 17 07
kontakt@vilsoe.dk

Nyere lejlighed på Frederiksberg med altan

Udlejet
Faciliteter i lejligheden
115 kvm.  3 vær.  Stuen 
115 kvm. 3 vær. Stuen Elevator

Lejligheden er IKKE møbleret Lejligheden har egen vaskemaskine Lejligheden har opvaskemaskine Der er porttelefon til lejligheden
Møbleret Vask Opvask Port tlf.

Der er altan til lejligheden Der er IKKE tagterrasse til lejligheden Der er depotrum til lejligheden Der er mulighed for privat P-plads til lejligheden
Altan Terrasse Depotrum P-plads

Lejligheden

Moderne delvist møbleret lejlighed med egen p-plads på Frederiksberg.


Lejligheden indeholder stor opholdsstue med adgang til delvist åbent køkken. Fra opholdsstuen er der udgang til stor altan, der på en varm sommerdag nærmest virker som en forlængelse af stuen. De store vinduer sørger for en lys og venlig opholdsstue.


Køkkenet er indrettet med hvide køkkenelementer og alt i hårde hvidevarer.


Lejligheden indeholder desuden stort soveværelse og børneværelse begge med indbyggede skabe, samt disponibelt rum, der kan benyttes til kontor eller opbevaring.


Desuden moderne badeværelse med vaskesøjle.


Kontakt Niels på nb@vilsoe.dk, hvis du har spørgsmål eller ønsker at booke en fremvisning af denne dejlige lejlighed på Frederiksberg.


Ejendommen

Ejendommen er beliggende i rolige omgivelser med masser af luft på Frederiksberg. For enden af vejen ligger Flintholm Station med metro og S-togforbindelse og der er ikke langt til skoler, daginstitutioner, fritidsaktiviteter og det nyåbnede shoppingcenter ”Kronen” i Vanløse.


Ejendommen har et dejligt gårdanlæg med legeplads til de yngste. Der er desuden brugsret til fælles tagterrasse, cykel- og barnevognskælder samt separat kælderrum.


Om Frederiksberg

Frederiksberg er den mondæne del af København med gode shoppingmuligheder og grønne områder bl.a. Frederiksberg Have og Søndermarken, der er to romantiske haveanlæg, anlagt omkring Frederiksberg Slot

Indkøbsmulighederne på Frederiksberg er mange, hvor der et stort udvalg af små special butikker med lang tradition. Derudover er der det moderne shoppingcenter Frederiksberg Centret med 65 butikker, hvor du kan købe alt, du behøver i hverdagen - lige fra dagligvarer til den lille luksus.

Med Metroen, er der skabt let adgang til Københavns centrum og lufthavnen.

Fakta om lejligheden

Elga Olgas Vej 1, st tv, 2000 Frederiksberg

Husleje pr. måned:

Udlejet

+ Aconto varme pr. måned: Udlejet
+ Aconto vand pr. måned: Udlejet
+ Antennebidrag pr. måned: Udlejet

Depositum: (3 x leje) Udlejet
Forudbetalt leje: (1 x leje) Udlejet

Ledig pr: Udlejet
Lejeperiode: Udlejet
Overtagelses stand: Udlejet
Opførelsesår: Udlejet

Billeder

Kort