+45 70 27 17 07
kontakt@vilsoe.dk

Unik udsigtslejlighed med stor altan i Havnevigen

Udlejet
Faciliteter i lejligheden
148 kvm.  4 vær.  9. sal. 
148 kvm. 4 vær. 9. sal. Elevator

Lejligheden er IKKE møbleret Lejligheden har egen vaskemaskine Lejligheden har opvaskemaskine Der er porttelefon til lejligheden
Møbleret Vask Opvask Port tlf.

Der er altan til lejligheden Der er IKKE tagterrasse til lejligheden Der er depotrum til lejligheden Der er mulighed for privat P-plads til lejligheden
Altan Terrasse Depotrum P-plads

Lejligheden

Fantastisk lejlighed i Havnevigen på Islands Brygge. Lejligheden der ligger på 9. sal har en 50m2 stor syd/vest vendt altan og en enestående udsigt over København.


Lejligheden indeholder stor opholdsstue med store panorama vinduer, der giver et helt fantastisk lysindfald og dejligt åbent køkken med alt i hårde hvidevarer og stor praktisk køkkenø.


Desuden 3 gode soveværelse med indbygegde skabe og 2 lækre badeværelser, hvor der på det ene er installeret vaskemaskine og tørretumbler.


Til lejligheden er der desuden privat parkeringsplads i ejendommens garage og depotrum.


Kontakt Niels på nb@vilsoe.dk for at aftale en fremvisning af denne spændende lejlighed.


Ejendommen

Havnevigen er der, hvor byen møder Amager Fælled. Her kan du bo i naturskønne omgivelser, og samtidig være en del af byens puls. Et stenkast fra vandet og 7 minutter til Rådhuspladsen på cykel.


Vigen, der er basis for Havnevigen er gravet ud mellem havnebassinet og Artillerivej. Vigen er cirka 275 meter lang og 60 meter på det bredeste sted. Dybden er op til to meter. På den nordlige bred er etableret en sandstrand, hvor livet kan leves om sommeren, og både børn og voksne kan nyde vandet og en forfriskende svømmetur.


Om Islands Brygge

Siden år 2000 er der foregået en omfattende nybygning på de gamle industri- og forsvarsarealer og i dag er Islands Brygge et af Københavns mest attraktive byområder.

Her finder du masser af gode spisesteder, små special-butikker, skole og daginstitutioner og dagligvarebutikker. Indkøbscentret Fisketorvet Copenhagen Mall lige på den anden side af Bryggebroen.


Desuden er der koncerthus, kulturhus og iøvrigt masser af kulturelle arrangementer samt gode offentlige transportmuligheder i form at Metro, bus og ikke mindst havnebussen.

Fakta om lejligheden

Rundholtsvej 28, 9. sal, 2300 København S

Husleje pr. måned:

Udlejet

+ Aconto varme pr. måned: Udlejet
+ Aconto vand pr. måned: Udlejet
+ Antennebidrag pr. måned: Udlejet

Depositum: (3 x leje) Udlejet
Forudbetalt leje: (1 x leje) Udlejet

Ledig pr: Udlejet
Lejeperiode: Udlejet
Overtagelses stand: Udlejet
Opførelsesår: Udlejet

Billeder

Kort