+45 70 27 17 07
kontakt@vilsoe.dk

Moderne lejlighed på Langelinie med terrasse

Faciliteter i lejligheden
117 kvm.  2 vær.  Stuen 
117 kvm. 2 vær. Stuen Elevator

Lejligheden er IKKE møbleret Lejligheden har egen vaskemaskine Lejligheden har opvaskemaskine Der er porttelefon til lejligheden
Møbleret Vask Opvask Port tlf.

Der er altan til lejligheden Der er IKKE tagterrasse til lejligheden Der er depotrum til lejligheden Der er mulighed for privat P-plads til lejligheden
Altan Terrasse Depotrum P-plads

Lejligheden

Stor 2 værelses kvalitetslejlighed på Langelinie med mange ekstra faciliteter.


Lejligheden indeholder stor entre, elegant kvalitets køkken med udgang til terrassen, stor opholds- og spisestue, hvor der ligeledes er udgang til terrassen.


Desuden dejligt soveværelse med skabsvæg og stort bryggers med vaskesøjle, hvor der er god plads til opbevaring eller hobby aktiviteter.


I ejendommen findes en gæste lejlighed, der kan lejes på dagsbasis til overnattende gæster.


Der indgår desuden privat p-plads i ejendommens garage samt parkeringslicens til parkering på gaden.


Kontakt Niels på nb@vilsoe.dk for yderligere oplysninger eller for at aftale tidspunkt for fremvisning af denne dejlige lejlighed.


Ejendommen

Denne ejendom har en særdeles god placering på Langelinie Alle i fredelige omgivelser tæt på havnebassinet. Gåafstand til rekreative områder som den hyggelige lystbådehavn på Langelinie samt Kastellet og Toldboden.


Nærmeste station er Østerport station, hvortil man kan gå på 10 minutter. Indkøbsmuligheder findes på Amerika Plads med Lagkagehuset og Netto, samt gåafstand til indre Østerbro med Østerbrogade, Søerne og Fælledparken.


Om Østerbro

Overordnet kan bydelen inddeles i Indre Østerbro og Ydre Østerbro. Indre Østerbro var tidligere hovedsageligt velhavernes kvarter, et kvarter med en gammel og fin historie og hjemsted for en længere række vigtige bygninger, pladser og forretninger.

Ydre Østerbro har en knap så gammel historie, men er nu inde i en rivende udvikling, hvor der skyder nye bygninger op langs havnen og udelivet udvikler sig hurtigt.

Fakta om lejligheden

Langelinie Allé 29, st. th., 2100 København Ø

Husleje pr. måned:

16.500,00

+ Aconto varme pr. måned: 850,00
+ Aconto vand pr. måned: 350,00
+ Antennebidrag pr. måned: 0,00

Depositum: (3 x leje) 49.500,00
Forudbetalt leje: (0 x leje) 0,00

Ledig pr: UDLEJES NU
Lejeperiode: 1 år
Overtagelses stand: Som beset
Opførelsesår: 2001

Billeder

Kort