+45 70 27 17 07
kontakt@vilsoe.dk

Nyrenoveret villalejlighed midt i Charlottenlund

Udlejet
Faciliteter i lejligheden
142 kvm.  3 vær.  2. sal. 
142 kvm. 3 vær. 2. sal. Elevator

Lejligheden er IKKE møbleret Lejligheden har egen vaskemaskine Lejligheden har opvaskemaskine Der er porttelefon til lejligheden
Møbleret Vask Opvask Port tlf.

Der er altan til lejligheden Der er IKKE tagterrasse til lejligheden Der er depotrum til lejligheden Der er mulighed for privat P-plads til lejligheden
Altan Terrasse Depotrum P-plads

Lejligheden

Lejligheden indeholder stor entré, meget stort og luksuriøst badeværelse m/stor bruseniche og flot køkken/alrum. Fra køkken/alrummet er der adgang til 10m2 stor sydvendt nyrenoveret altan med udsigt over Charlottenlund.


Fra entréen er der desuden adgang til 2 dejlige soveværelser.


Lejligheden er nyistandsat med bl.a. nyafhøvlede og olierede trægulve, nye vinduer overalt herunder 6 fjernbetjente ovenlysvinduer, der giver et fantastisk lysindfald.


Der indgår parkeringsplads og adgang til fælles have i lejemålet.


Kontakte Niels på nb@vilsoe.dk for yderligere information eller for at aftale tidspunkt for fremvisning af denne flotte bolig.


Ejendommen

Enighedsvej er en hyggelig villavej centralt beliggende midt i Charlottenlund tæt på Øresund, Charlottenlund S-station og de mange hyggelige caféer og butikker på Jægersborg Allé.


Her finder man denne flotte og meget  charmerende ejendom med 2 store villalejligheder, der er totalrenoveret med stor respekt for de smukke og originale detaljer. Desuden er der bygget nye sydvendte terrasser.


Stemningen er unik og autentisk.


Om Charlottenlund

Charlottenlund er en nordlig bydel til København og er beliggende ved Øresundskysten som en del af Gentofte Kommune.

Navnet Charlottenlund har sin oprindelse i Prinsesse Charlotte Amalie, der var datter af Frederik 4. og søster til Christian 6. der ombyggede herregården Gyldendal til Charlottenlund Slot i 1733 og gav det navn efter prinsessen.

Charlottenlund er en økonomisk ressourcestærk bydel i Hovedstadsområdet samtidig med at den huser mange af Danmarks berømtheder, mange virksomhedsledere og mange andre velhavende familier og enkeltpersoner.

Fakta om lejligheden

Enighedsvej 9, 2. sal, 2920 Charlottenlund

Husleje pr. måned:

Udlejet

+ Aconto varme pr. måned: Udlejet
+ Aconto vand pr. måned: Udlejet
+ Antennebidrag pr. måned: Udlejet

Depositum: (3 x leje) Udlejet
Forudbetalt leje: (1 x leje) Udlejet

Ledig pr: Udlejet
Lejeperiode: Udlejet
Overtagelses stand: Udlejet
Opførelsesår: Udlejet

Billeder

Kort