+45 70 27 17 07
kontakt@vilsoe.dk

Fantastisk udsigtslejlighed i Ørestad

Faciliteter i lejligheden
148 kvm.  5 vær.  7. sal. 
148 kvm. 5 vær. 7. sal. Elevator

Lejligheden er IKKE møbleret Lejligheden har egen vaskemaskine Lejligheden har opvaskemaskine Der er porttelefon til lejligheden
Møbleret Vask Opvask Port tlf.

Der er altan til lejligheden Der er tagterrasse til lejligheden Der er IKKE depotrum til lejligheden Der er IKKE mulighed for privat P-plads til lejligheden
Altan Terrasse Depotrum P-plads

Lejligheden

Flot ny udsigtslejlighed med 3 soveværelser og 2 store private tagterrasser med fantastisk udsigt over de store nærliggende naturområder.


Lejligheden er i 2 plan, hvor der på øverste plan er en dejlig lys opholdsstue hvorfra der er udgang til de 2 store tagterrasser.


Indgangen til lejligheden er på 7. sal, der består af et stort køkken / alrum med god plads til stort spisebord og sofa gruppe samt trappe to overetagen.


Desuden tre dejlige soveværelser, hvor forældre soveværelset har adgang til stort walk-in closet samt moderne badeværelse med vaskesøjle.


Kontakt Niels på nb@vilsoe.dk, hvis du vil høre mere eller booke en fremvisning af denne fantastiske lejlighed.Ejendommen

Helt nyopført ejendom med kun 12 minutter til Københavns centrum og 10 sekunder til naturen.


Området har meget at tilbyde med naturen i baghaven, biograf og stort udvalg af butikker i Fields shoppingcenter, motorvejsafkørsel i nærheden, landets mest søgte gymnasium og ikke mindst den nye Royal Arena.


Metroen ligger lige rundt om hjørnet og giver hurtig adgang til lufthavnen og Københavns store udbud af butikker, spisesteder, kultur og meget mere.


Om Ørestaden

Ørestad er en nyere bydel i København med 8.500 indbyggere beliggende på Amager. Området er ved at blive udviklet ved hjælp af konceptet "ny by" med den Københavnske Metro, som det primære offentlige transport net, der forbinder området med resten af Hovedstadsområdet.


Ørestad er kendt for sin attraktive beliggenhed og fremragende infrastruktur, som bortset fra metroen også omfatter Øresundsbanen og Københavns Lufthavn samt Øresundsforbindelsen. De regionale Øresundstog går til Københavns Lufthavn på 6 minutter, til Københavns Hovedbanegård på 7 minutter og til Malmös centralstation i Malmø, Sveriges tredjestørste by, på 29 minutter.

Fakta om lejligheden

Robert Jacobsens Vej 22, 7th, 2300 København S

Husleje pr. måned:

21.000,00

+ Aconto varme pr. måned: 800,00
+ Aconto vand pr. måned: 500,00
+ Antennebidrag pr. måned: 0,00

Depositum: (3 x leje) 63.000,00
Forudbetalt leje: (1 x leje) 21.000,00

Ledig pr: UDLEJES NU
Lejeperiode: 3 år
Overtagelses stand: Som beset
Opførelsesår: 2017

Billeder

Kort