+45 70 27 17 07
kontakt@vilsoe.dk

Moderne lejlighed med fantastisk udsigt og 3 altaner

Udlejet
Faciliteter i lejligheden
116 kvm.  3 vær.  8. sal. 
116 kvm. 3 vær. 8. sal. Elevator

Lejligheden er IKKE møbleret Lejligheden har egen vaskemaskine Lejligheden har opvaskemaskine Der er porttelefon til lejligheden
Møbleret Vask Opvask Port tlf.

Der er altan til lejligheden Der er tagterrasse til lejligheden Der er depotrum til lejligheden Der er mulighed for privat P-plads til lejligheden
Altan Terrasse Depotrum P-plads

Lejligheden

Fantastisk udsigtslejlighed på 8. sal på Sluseholmen med en udsigt, der strækker sig fra Amager Fælled, Ørestad og kig til Øresund mod øst og videre hen over Vesterbros tage og Frederiksberg samt et flot kig langs havneløbet mod indre by.


Lejligheden indeholder stor åben opholdsstue, med plads til spiseområde, sofaarrangement og udgang til den vestvendte altan hvorfra solen kan nydes fra tidlig eftermiddag og frem til solnedgang med en ubeskrivelig panorama udsigt. Det lækre køkken ligger i åben forbindelse med opholdsstuen og har ligeledes sin egen altan, hvor der er plads til grillen og dyrkning af krydderurter.


De to soveværelser har begge udgang til østvendt altan med fantastisk udsigt over Amager Fælled & Ørestad.


Det moderne badeværelse indeholder væghængt toilet, tre indbyggede skabe, bruseniche og vaskesøjle.


Der er mulighed for at leje privat parkeringsplads i ejendommens P-kælder.


Dette er en luksus lejlighed, der skal opleves. Kontakt Niels på nb@vilsoe.dk for at aftale tidspunkt for personlig fremvisning.


Ejendommen

Metropolis ligger som et fyrtårn for enden af Københavns havn. Med et utal af rekreative grønne områder, stilhed og udsigt over åbne vidder føler man næsten at man er på landet.


Den Indre by er dog ikke længere væk end 15 minutter på cykel til Rådhuspladsen, 15 minutter med havnebussen til Nyhavn eller busser til enten Sydhavn station eller Hovedbanegården indenfor 10 – 15 minutter.


Metropolis er karakteriseret ved de flotte og bløde former samt de store runde buede altaner og med en unik beliggenhed på en kunstig halvø midt i Sluseholmen. Udsigten fra det 46 meter høje byggeri er fantastisk, og der er en livlig aktivitet af skvulpende kajakker og små både lige uden for ens hoveddør.


Om Sluseholmen

Sluseholmen er Københavns nye kanalby - et nyt boligområde tæt på vandet, midt i København og med gode forbindelser til resten af byen.


Sluseholmen ligger også tæt på den internationale golfbane Royal Golf Center i Ørestad og der er gode gode indkøbsmuligheder, både på selve Teglholmen og det nærliggende Fisketorvet. Desuden tæt på såvel motorvejsnettet som lufthavnen.

Fakta om lejligheden

Oscar Pettifords Vej 27, 8tv, 2450 København SV

Husleje pr. måned:

Udlejet

+ Aconto varme pr. måned: Udlejet
+ Aconto vand pr. måned: Udlejet
+ Antennebidrag pr. måned: Udlejet

Depositum: (3 x leje) Udlejet
Forudbetalt leje: (1 x leje) Udlejet

Ledig pr: Udlejet
Lejeperiode: Udlejet
Overtagelses stand: Udlejet
Opførelsesår: Udlejet

Billeder

Kort