+45 70 27 17 07
kontakt@vilsoe.dk

Flot nyistandsat lejlighed på Christianshavn

Udlejet
Faciliteter i lejligheden
108 kvm.  3 vær.  Stuen 
108 kvm. 3 vær. Stuen Elevator

Lejligheden er IKKE møbleret Lejligheden har egen vaskemaskine Lejligheden har opvaskemaskine Der er IKKE porttelefon til lejligheden
Møbleret Vask Opvask Port tlf.

Der er IKKE altan til lejligheden Der er IKKE tagterrasse til lejligheden Der er depotrum til lejligheden Der er IKKE mulighed for privat P-plads til lejligheden
Altan Terrasse Depotrum P-plads

Lejligheden

Flot nyistandsat lejlighed, hvor gammelt og nyt mødes i skøn forening med gamle afhøvlede plankegulve, velbevaret træværk samt stuk og rosetter i loftet.


Lejligheden indeholder præsentabel entré med garderobeskab og adgang til flot badeværelse med separat muret bruseniche.


Fra entréen er der adgang til stort lyst køkken / alrum med helt nyt Italiensk designer køkken fra Sensoform med alt i hårde hvidevarer i bedste kvalitet og design.


Desuden stort lys opholdsstue og soveværelse med mange fine detaljer. Fra opholdsstuen er der adgang til lavloftet rum, der f.eks. kan benyttes til gæsteværelse eller opbevaring.


Kontakt Niels på nb@vilsoe.dk for at aftale tidspunkt for fremvisning af denne flotte nyistandsatte lejlighed.

Ejendommen

Ejendommen ligger 300 meter fra Christianshavn Metro station og 900 meter fra Kongens Nytorv og Christianshavns charmerende kanalmiljø ligger lige udenfor døren.


Ejendommen, der i dag er fredet blev oprindeligt opført i 1630 til greve Jens Sparre og er løbende blevet renoveret og vedligeholdt, så den i dag opfylder nutidens boligkrav.


Om Christianshavn

Christianshavn er et eftertragtede sted at bo. Det er tæt på centrum, på vandet og har er masser af cafeer og restauranter og en charmerende arkitektur.

Christianshavn er et kvarter i København og en del af bydelen Indre By med ca 10.000 indbyggere. Christianshavn er afgrænset mod syd og øst af et voldanlæg med 12 bastioner og en voldgrav, Stadsgraven - anlagt i 1692 – samt mod Indre By af indrehavnen.

Fakta om lejligheden

Strandgade 24, st. 1401 København K

Husleje pr. måned:

Udlejet

+ Aconto varme pr. måned: Udlejet
+ Aconto vand pr. måned: Udlejet
+ Antennebidrag pr. måned: Udlejet

Depositum: (3 x leje) Udlejet
Forudbetalt leje: (1 x leje) Udlejet

Ledig pr: Udlejet
Lejeperiode: Udlejet
Overtagelses stand: Udlejet
Opførelsesår: Udlejet

Billeder

Kort