+45 70 27 17 07
kontakt@vilsoe.dk

Dejlig lys lejlighed med 2 altaner og vandudsigt

Udlejet
Faciliteter i lejligheden
98 kvm.  3 vær.  4. sal. 
98 kvm. 3 vær. 4. sal. Elevator

Lejligheden er IKKE møbleret Lejligheden har egen vaskemaskine Lejligheden har opvaskemaskine Der er porttelefon til lejligheden
Møbleret Vask Opvask Port tlf.

Der er altan til lejligheden Der er IKKE tagterrasse til lejligheden Der er depotrum til lejligheden Der er IKKE mulighed for privat P-plads til lejligheden
Altan Terrasse Depotrum P-plads

Lejligheden

Dejlig lys lejlighed med 2 altaner og store vinduer og en åben planløsning, der giver et skønt, gennemstrømmende lysindfald.


Lejligheden indeholder 2 soveværelser med garderobeskabe. Fra begge værelser er der adgang til altan med oversigt over en store fællesgård.


Stort opholdsrum med åbent køkken og god plads til spiseplads og opholdsstuen. Fra opholdsstuen er der udgang til stor overdækket altan hvorfra der bl.a. er udsigt over vandet og Amagerfælled.


Desuden moderne badeværelse med afskærmet brusebad og vaskemaskine.


Kontakt Niels på nb@vilsoe.dk, hvis du er interesseret i at høre mere eller booke en fremvisning af denne dejlige lejlighed.

Ejendommen

Sluseholmen er berømmet for sin arkitektoniske forskellighed og samspillet med havnemiljøet.


Ejendommenes variation i materialer, farver og størrelse skaber liv og udsigten til kanalerne er både beroligende og betagende og det aktive liv i og på vandet kan også nemt blive en del af hverdagen. Her er der mulighed for at bade i det nærliggende havnebad eller benytte sig af ejerforeningens kajakker eller paddle boards.


Den store fællesgård er et dejligt opholdssted for både vokse og børn, der desuden giver mulighed for at mødes med de øvrige beboere.


Om Sluseholmen

Sluseholmen er Københavns nye kanalby - et nyt boligområde tæt på vandet, midt i København og med gode forbindelser til resten af byen.


Sluseholmen ligger også tæt på den internationale golfbane Royal Golf Center i Ørestad og der er gode gode indkøbsmuligheder, både på selve Teglholmen og det nærliggende Fisketorvet. Desuden tæt på såvel motorvejsnettet som lufthavnen.

Fakta om lejligheden

Oscar Pettifords Vej 15, 4th, 2450 København SV

Husleje pr. måned:

Udlejet

+ Aconto varme pr. måned: Udlejet
+ Aconto vand pr. måned: Udlejet
+ Antennebidrag pr. måned: Udlejet

Depositum: (3 x leje) Udlejet
Forudbetalt leje: (1 x leje) Udlejet

Ledig pr: Udlejet
Lejeperiode: Udlejet
Overtagelses stand: Udlejet
Opførelsesår: Udlejet

Billeder

Kort