+45 70 27 17 07
kontakt@vilsoe.dk

Lys nyrenoveret lejlighed med 3 soveværelser

Udlejet
Faciliteter i lejligheden
120 kvm.  4 vær.  Stuen 
120 kvm. 4 vær. Stuen Elevator

Lejligheden er IKKE møbleret Lejligheden har egen vaskemaskine Lejligheden har opvaskemaskine Der er IKKE porttelefon til lejligheden
Møbleret Vask Opvask Port tlf.

Der er IKKE altan til lejligheden Der er IKKE tagterrasse til lejligheden Der er depotrum til lejligheden Der er IKKE mulighed for privat P-plads til lejligheden
Altan Terrasse Depotrum P-plads

Lejligheden

Dejlig lys lejlighed på 120 m2 med 3 soveværelser beliggende på 1. sal i en totalrenoveret rød murstens ejendom centralt beliggende i det gamle Ballerup.


Lejlighedens centrale rum er det dejlige lyse opholdsrum, hvor det åbne køkken er placeret i det en hjørne hvilket giver en optimal udnyttelse af rummet samt skaber en naturlig afgrænsning mellem køkken og opholdsstue.


Fra opholdsrummet er der adgang til to dejlige værelser med indbyggede skabe. Via lille mellemgang er der desuden adgang til det 3. værelse samt det flotte flisebadeværelse.


Lejligheden er totalrenoveret med brug af de bedste materialer og nyt varmesystem, der holder varmeudgifterne på et minimum.


Kontakt Niels på nb@vilsoe.dk hvis du er interesseret i mere information eller ønsker at aftale en fremvisning af denne dejlige bolig.

Ejendommen

Denne nyrenoverede ejendom i det gamle Ballerup ligger tæt på Ballerup Centrum med kort afstand til indkøb, skole og institutioner samt i gå afstand til tennisbaner og dejlige naturområder.


Ballerup station, der indgår som en integreret del af Ballerup Centrum, ligger kun 650 meter fra ejendommen og fra Ballerup station tager turen til Københavns Hovedbanegård ca. 25 minutter med S-toget.


Om Ballerup

Ballerup ligger nordvest for København og indgår i Storkøbenhavn. Kommunen har ca. 50.000 indbyggere.


Ballerup har et bredt udbud af tilbud indenfor sport, kultur og natur. Her finder man bl.a. Ballerup Super Arena hvor der køres cykelløb og afholdes koncerter, East Kilbride Badet, der er en stor moderne svømmehal samt Ballerup Stadion, hvor der kan dyrkes et bredt udbud af sportsgrene.


I Ballerup findes desuden en lang række større virksomheder som LEO Pharma, GN, NETS, Siemens, KMD og Toms Chokolade samt en række uddannelsesinstitutioner. 

Fakta om lejligheden

Gl. Rådhusvej 19, st th, 2750 Ballerup

Husleje pr. måned:

Udlejet

+ Aconto varme pr. måned: Udlejet
+ Aconto vand pr. måned: Udlejet
+ Antennebidrag pr. måned: Udlejet

Depositum: (3 x leje) Udlejet
Forudbetalt leje: (1 x leje) Udlejet

Ledig pr: Udlejet
Lejeperiode: Udlejet
Overtagelses stand: Udlejet
Opførelsesår: Udlejet

Billeder

Kort