+45 70 27 17 07
kontakt@vilsoe.dk

Flot funkis villa i det skønne Søllerød

Nyhed
Faciliteter i huset
183 kvm.  6 vær.  Stuen 
183 kvm. 6 vær. Stuen Elevator

Lejligheden er IKKE møbleret Lejligheden har egen vaskemaskine Lejligheden har opvaskemaskine Der er IKKE porttelefon til lejligheden
Møbleret Vask Opvask Port tlf.

Der er altan til lejligheden Der er IKKE tagterrasse til lejligheden Der er IKKE depotrum til lejligheden Der er mulighed for privat P-plads til lejligheden
Altan Terrasse Depotrum P-plads

Huset

Flot funkis villa på 183m2 og 85m2 tør og godt udnyttet kælder.


I stueplan findes stor hall og trappe til 1. sal. Fra hallen er der adgang til stort køkken / alrum, hvor der ud over de almindelige hårde hvidevarer også er Quooker og dampovn. Desuden dejlig opholdsstue og et hyggeligt værelse samt gæstetoilet. Der er adgang til den store terrasse og haven fra både køkken / alrummet og opholdsstuen.


1. sal er indrettet med stort badeværelse med bruseniche med glasafdækning, 2 gode børneværelser, stort forældresoveværelse og påklædningsværelse hvorfra der er udgang til dejlig altan. Desuden findes der ekstra toilet og separat bad på etagen.


I den 85m2 store kælder med fuld lofthøjde er der stort vaskerum med bruseniche samt nogle rigtig gode disponible rum.


Kontakt Niels på nb@vilsoe.dk, hvis du vil høre mere om denne flotte villa i Søllerød eller aftale en fremvisning.


Ejendommen

Stor flot funkis villa beliggende i et af Danmarks smukkeste boligkvarterer. Villaen er flot renoveret og overalt i særdeles god stand.


Villaen ligger tæt på grønne områder med hurtig adgang til Attemosen og videre til Søllerød Sø. Desuden kort afstand til en af Danmarks bedste kommuneskoler, Vangeboskolen og den fantastiske Købmand i Søllerød på Vangebovej.


Fra Kong Valdemars Vej til Kgs. Nytorv er ca. 18km.


Om Holte

Holte er den nordligste bydel til København, beliggende i Rudersdal Kommune i Nordsjælland. Bydelen Holte-Nærum har 120.000 indbyggere og huser bl.a. rådhus, Holte Station og Holte Havn ud til Vejlesø.


Holte består overvejende af villakvarterer og ligger knap 20 kilometer nord for København Centrum.Holte gennemskæres af Kongevejen, der fører fra Kongens Lyngby til Hillerød. Den ligger i hullet mellem Rudersdal og toppen af Geels Bakke.

Fakta om huset

Kong Valdemars Vej 8B, 2840 Holte

Husleje pr. måned:

28.000,00

+ Aconto varme pr. måned: 1.500,00
+ Aconto vand pr. måned: 800,00
+ Antennebidrag pr. måned: 0,00

Depositum: (3 x leje) 84.000,00
Forudbetalt leje: (1 x leje) 28.000,00

Ledig pr: UDLEJES NU
Lejeperiode: 2 år
Overtagelses stand: Som beset
Opførelsesår: 1933

Billeder

Kort