+45 70 27 17 07
kontakt@vilsoe.dk

Lys og hyggelig 3 værelses lejlighed i Hellerup

Udlejet
Faciliteter i lejligheden
78 kvm.  3 vær.  1. sal. 
78 kvm. 3 vær. 1. sal. Elevator

Lejligheden er IKKE møbleret Lejligheden har egen vaskemaskine Lejligheden har opvaskemaskine Der er IKKE porttelefon til lejligheden
Møbleret Vask Opvask Port tlf.

Der er IKKE altan til lejligheden Der er IKKE tagterrasse til lejligheden Der er depotrum til lejligheden Der er IKKE mulighed for privat P-plads til lejligheden
Altan Terrasse Depotrum P-plads

Lejligheden

Lejligheden tilbydes kun til virksomheder eller expats. 


Lejligheden består af en god og lys opholdsstue med brændeovn, dejligt soveværelse med stort indbygget skab og mindre værelse eller kontor.

Desuden er der et nyere køkken med opvaskemaskine og vaskemaskine samt badeværelse med fin bruseniche.

Lejligheden tilbydes kun til virksomheder eller expats.

Kontakt Niels på nb@vilsoe.dk for yderligere information eller aftale om fremvisning.

Ejendommen

Lejligheden ligger i en smuk ejendom fra 1919, som præsenterer sig flot og velholdt med klassisk rødt tegltag og varm gulpudset facade, der brydes af hvidt træværk og sprossede vinduer. Ejendommen har desuden på en dejlig have og et utroligt hyggeligt, grønt gårdmiljø, hvor smukke birketræer kaster krogede skygger ned over den store plæner.


Det tager dig kun seks minutter at gå til Bernstorffsvej Station, og trænger du til en shoppetur, en god kop kaffe, en løbetur eller til at høre havets brusen, er der også råd for det. Der er nemlig kun en kort cykeltur til Indre By, Øresund, Bernstorffsparken og Dyrehaven samt Strandvejens fristende butikker og hyggelige caféer.


Om Hellerup

Hellerup er en bydel til København, beliggende i Gentofte Kommune. Hellerup afgrænses mod øst af Øresund og mod syd af Københavns Kommune.

Til forskel fra andre dele af Gentofte Kommune som selve Gentofte, Ordrup og Jægersborg, er Hellerup ikke nogen gammel bydannelse; derimod er bydelen opstået ved udstykning i sidste halvdel af 1800-tallet. Før den tid var området domineret af lystgårde og landsteder som Blidah, Øregaard, Taffelbay, m.v.

Fakta om lejligheden

Tranegårdsvej 66, 1th, 2900 Hellerup

Husleje pr. måned:

Udlejet

+ Aconto varme pr. måned: Udlejet
+ Aconto vand pr. måned: Udlejet
+ Antennebidrag pr. måned: Udlejet

Depositum: (3 x leje) Udlejet
Forudbetalt leje: (1 x leje) Udlejet

Ledig pr: Udlejet
Lejeperiode: Udlejet
Overtagelses stand: Udlejet
Opførelsesår: Udlejet

Billeder

Kort