+45 70 27 17 07
kontakt@vilsoe.dk

Flot lejlighed med altan i Nordhavn

Udlejet
Faciliteter i lejligheden
116 kvm.  4 vær.  3. sal. 
116 kvm. 4 vær. 3. sal. Elevator

Lejligheden er IKKE møbleret Lejligheden har egen vaskemaskine Lejligheden har opvaskemaskine Der er porttelefon til lejligheden
Møbleret Vask Opvask Port tlf.

Der er altan til lejligheden Der er IKKE tagterrasse til lejligheden Der er depotrum til lejligheden Der er IKKE mulighed for privat P-plads til lejligheden
Altan Terrasse Depotrum P-plads

Lejligheden

Dejlig 4 værelses lejlighed med altan i 1. række til vandet.

Lejlighedens centrale rum er et stort lyst køkken / alrum og opholdsrum med udgang til sydvendt altan mod vandet og Sandkajen.

Lejligheden indeholder desuden god åben entré med lille garderobe og brusebadeværelse med vaskesøjle, stort soveværelse med indbyggede skabe og altan samt to værelser ligeledes med indbyggede skabe. Det ene værelse har desuden udsigt over vandet.

Det skal bemærkes, at der ikke er bopælspligt i lejemålet.


Lejemålet kan eventuelt lejes møbleret mod tillæg.

Kontakt Niels på nb@vilsoe.dk, hvis du vil se denne dejlige nye lejlighed.

Ejendommen

Drømmer du om vand, miljø og udsigt midt i byen, så er det her, du skal bo...


Lejlighederne i Harbour Park har havnens bedst beliggende. Direkte til Sandkajen mod syd, med udsigt til FN-byen, og med Redmole kanalen mod øst, har hovedparten af lejlighederne direkte udsigt over havnen.


Om Nordhavn

Nordhavns historie, går mere end 100 år tilbage, og har gennem årene afspejlet den industrielle udvikling i København. Hårdt arbejdende havnearbejdere og fiskere, har gennem generationer tjent til føden her.

I forbindelse med udviklingen af det nye Nordhavn bevares flere pakhuse, siloer og andre kendetegn for området. Havnen har gennem tiden skabt plads til driftige forretninger og skaffet byen mange arbejdspladser, og med den nye bydel, vil historien gentage sig - om end med et mindre maritimt islæt.

Københavns Kommune forventer, at der i den nye bydel skal gøres plads til ca. 60.000 nye københavnere over de næste 15 år.

Fakta om lejligheden

Sandkaj 37, 3th, 2150 Nordhavn

Husleje pr. måned:

Udlejet

+ Aconto varme pr. måned: Udlejet
+ Aconto vand pr. måned: Udlejet
+ Antennebidrag pr. måned: Udlejet

Depositum: (3 x leje) Udlejet
Forudbetalt leje: (0 x leje) Udlejet

Ledig pr: Udlejet
Lejeperiode: Udlejet
Overtagelses stand: Udlejet
Opførelsesår: Udlejet

Billeder

Kort